Meteen naar de inhoud

Teamontwikkeling

Welke richting wil je op met jouw bedrijf en staan de verschillende teams in dezelfde richting opgesteld? Welke belangen spelen er onderling en zijn deze op elkaar afgestemd? Wat heeft het team nodig zodat het volle potentieel wordt benut en werk en plezier samen komen?

De coaches en trainers van Toekomstimist zijn gespecialiseerd om de potentie en het talent van je teamleden te optimaliseren en een klimaat te creëren waardoor het talent ook tot uiting komt.

Door middel van training en coaching on the job, worden medewerkers overtuigd van hun eigen potentieel en zullen zij een actieve bijdragen leveren aan groei, betere resultaten en een verbeterde werksfeer.

Onderstaand tref je enkele van onze diensten aan, maar teamontwikkeling is maatwerk. Leg je vraag aan ons voor en wij zorgen voor optimale begeleiding.

  • Haal het volle potentieel uit je team
  • Het “wij” gevoel vergroten
  • Begeleiden en inspireren van teams op weg naar groei en betere resultaten
  • Verbeterde toekomstbestendigheid van het team in een veranderende wereld.

Effectiever
samenwerken

Wil je de productiviteit van je team en daarnaast ook het werkgeluk vergroten? De talenten in je team herkennen en optimaal inzetten? Met onze begeleiding wordt de basis gelegd voor een effectieve samenwerking.

Klantgericht communiceren

Wat zijn de wensen en behoeften van jouw klant en hoe vertaal je dat in je product/dienstaanbod? Wil je vaardigheden opdoen die je helpen beter te inventariseren bij de klant? Wij helpen je deze vaardigheden te ontwikkelen.

Verkooptraining

Hoe voer je een productief verkoopgesprek? En hoe zorg je ervoor dat het geen trucje wordt maar dat je dicht bij jezelf blijft?
Wij helpen je deze commerciële en communicatieve vaardigheden te ontwikkelen.

Maatwerk

De begeleiders van Toekomstimist hebben zeer uiteenlopende specialisaties. Dit maakt ons uitermate geschikt voor het aanbieden van maatwerk. Denk bijvoorbeeld aan een combinatie van training en coaching on the job.

Ga vol in je kracht vooruit.​

Neem contact met ons op!​

Persoonlijke ontwikkeling

Wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik eigenlijk doen?
Pas als je inzicht hebt in je eigen kwaliteiten, talenten en wensen kan je zelfverzekerd een stap zetten en je verder ontwikkelen…

Lees meer..

Mediation

Waar mensen samenwerken of elkaar nodig hebben om tot een bepaalde uitkomst te komen, kunnen er tegenstrijdige belangen spelen. Deze belangen worden soms niet openlijk naar elkaar uitgesproken…

Lees meer..

Start een chat
Hallo, kan ik je ergens mee helpen?