Meteen naar de inhoud

Voor werkgevers

Wij weten dat werkgevers hun medewerkers willen helpen, echter herkennen we ook de vragen die dan aan de orde komen:

– Wie kan die loopbaanontwikkeling het beste begeleiden?
– Wie gaat de teams vooruit helpen?
– Hoe gaan we een conflict doorbreken?
– Hoe ondersteun ik medewerkers wanneer ontwikkeling door omstandigheden stagneert?

Maar vooral: waar leg ik deze uiteenlopende vraagstukken neer?

Precies, bij Toekomstimist!

Als werkgever, manager of HR medewerker krijg je te maken met uitdagende vraagstukken omtrent ontwikkeling. En die vragen lopen behoorlijk uiteen.
Denk aan medewerkers die hun loopbaan willen ontwikkelen. Zij zoeken naar uitdagingen en willen doorgroeien binnen, of buiten het bedrijf.
Maar denk ook aan medewerkers die vaardigheden willen ontwikkelen om hun functioneren te verbeteren. 

Ook teams hebben behoefte aan ontwikkeling. Dat kan zijn omdat zij beter willen presteren, om elkaars talenten optimaal te benutten of om de werksfeer te verbeteren.

Dan zijn er ook nog oorzaken die ontwikkeling juist in de weg staan. Bijvoorbeeld als te veel druk of stress wordt ervaren, wanneer er financiële problemen zijn of iemand door de bomen het bos niet meer ziet.
Door al deze omstandigheden wordt vooruitgang niet of zeer moeilijk bereikt.

Toekomstimist onderscheidt zich door werkgevers één aanspreekpunt te bieden voor uiteenlopende vragen. We matchen het vraagstuk met een van de gecertificeerde begeleiders uit ons coachcollectief.
Of het nu gaat om persoonlijke ontwikkeling, teamontwikkeling of mediation; Toekomstimist verbindt de vraag met het antwoord.

Voor een medewerker is het van groot belang dat er een klik is met de begeleider zodat er een authentiek gesprek tot stand komt. In die behoefte wordt voorzien omdat wij binnen de categorieën een keuze kunnen bieden uit verschillende gecertificeerde begeleiders. 
Alvast digitaal kennismaken? Hier vind je de leden van het collectief. Ze staan klaar om jou en je medewerker te begeleiden in de ontwikkeling

Ben jij klaar voor actie en wil je snel resultaat? 

Dan kun je wel wat gespecialiseerde hulp gebruiken. Op basis van het door jouw
gewenste resultaat stellen wij het team samen dat jou vol je kracht vooruit laat gaan!

Persoonlijke ontwikkeling

Wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik eigenlijk doen?
Pas als je inzicht hebt in je eigen kwaliteiten, talenten en wensen kan je zelfverzekerd een stap zetten en je verder ontwikkelen…

Lees meer..

Teamontwikkeling

Welke richting wil je op met jouw bedrijf en staan de verschillende teams in dezelfde richting opgesteld? Welke belangen spelen er onderling en zijn deze op elkaar afgestemd? Wat heeft het team nodig.​..

Lees meer..

Mediation

Waar mensen samenwerken of elkaar nodig hebben om tot een bepaalde uitkomst te komen, kunnen er tegenstrijdige belangen spelen. Deze belangen worden soms niet openlijk naar elkaar uitgesproken…

Lees meer..

Start een chat
Hallo, kan ik je ergens mee helpen?